image

Det finns ett vanligt liv, och så finns det ett Life on the Run

image

Det finns ett vanligt liv, och så finns det ett Life on the Run

Work out
hang out
go out

Löpning är, tekniskt sett, en fysisk aktivitet. Det är något som börjar och slutar vid ytterdörren, eller vid ditt gymskåp. Men för de som springer handlar det om så mycket mer.

Tungvikt.
Prestanda.
Lättvikt.
Paket

Prestandakläder, lediga kläder, streetware, ‘det här är vad jag vill ha på mig’, allt smälter samman vid den punkt där löpningen möter din livsstil. Där prestandan möter det personliga, möter det kulturella, möter det stilrena.

Run the street

Det är en del av din stil. Det är en del av ditt yttre. Det är hur du klär dig. Det är vem du är. Linjerna mellan vad du har på dig när du tränar och när du hänger med folk är mer otydliga än någonsin förr.

En ny träningskompis

Vi finns där för dig. Före, under och efter löpningen. 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vi ger dig allt du behöver för att leva Life on the Run.

Kinvara 8

Ändamålsenlig design och en förstärkt underdel går samman i vår mest kraftfulla Kinvara någonsin. Med den tillagda hela EVERUN-toppsulan och den nedtonade överdelen ger Kinvara 8 tillbaka mer energi för varje steg, medan den stödjer foten endast då det som mest behövs. Utmana gränser som aldrig förr med Kinvara 8.

Översikt

  • EVERUN Topsole-konstruktionen ger ökat energiutnyttjande och kontinuerlig dämpning under hela löptiden
  • Det interna remsystemet omsluter mellanfoten där det behövs som mest
  • Lättvikts FLEXFILM-överlägg ger struktur och stadga.
  • Mycket flexibel yttersula som ger ökad markkontakt och rörelsefrihet