ENDORPHIN PRO 4

När du kliver in i dina Endorphin Pro 4 är det en fantastisk känsla. Skapad specifikt för tävlingsdagen är denna sko ditt ultimata vapen i jakten på ett nytt personligt rekord. Oavsett om det är ett 5 km-lopp eller en full maraton, är Pro 4 en sko du kan lita på.

Uppgraderad mellansula

SPEEDROLL-teknologin med den kraftfulla kolfiberplattan ger dig driv i ditt löpsteg, och nu kan du se fram emot ännu mer stötdämpning. Mellansulan är nu kombinerad med en ovandel i PWRRUN HG med hela 95% returenergi. Under den längst ner har du det lätta och responsiva skummet av PWRRUN PB, som du känner igen från tidigare versioner av Endorphin Pro.

Race komfort

Det uppdaterade race-day-designet av ovandelen omsluter hälen och foten på rätt sätt. I kombination med det luftiga meshet i ovandelen och den nya stickade plösen, har du bara det allra nödvändigaste för att prestera ditt bästa.

Det ligger i detaljerna

Den nya strukturen i yttersulan innebär förbättrat grepp, särskilt på våta ytor. En yttersula av XT-900 gummi möjliggör ökat grepp på underlaget utan att öka vikten på denna sko.

Varför Endorphin Pro 4?

Tre goda anledningar till varför du kommer att älska Pro 4:

Den nydesignade mellansulan innehåller både det superresponsiva skummet PWRRUN HG och det vältestade PWRRUN PB. Den styva kolfiberplattan i mitten binder allt samman.

Ultra tunn och luftig ovandel med ny elastisk, vävd plös ger dig en lyxig passform med sublim komfort.

Den nya förbättrade yttersulan med mönstrad struktur ger grepp på underlaget, vilket får dig att bli mer avslappnad i steget.