Endorphin Speed 4

Om du inte redan älskar löpning kommer den nya Endorphin Speed 4 definitivt att se till att du gör det. Den designades som en tempo- och tävlingssko, men har sedan dess visat sig vara mycket mer än så. Den passar lika bra på långa, lugna träningspass som på fartfyllda träningspass. Tack vare den perfekta kombinationen av nylonplattan, SPEEDROLL-teknologin och PWRRUN PB-skummet kan du se fram emot den perfekta balansen mellan stöd, returenergi och stötdämpning.

SPEEDROLL

Inne i det imponerende PWRRUN PB-skummet finns den avancerade nylonplattan som utgör kärnan i vår Speedroll-teknologi. Detta är inte bara en löparsko, det är din personliga träningspartner som ger den perfekta blandningen av komfort för dina långdistanspass och responsivitet för dina intervallpass.

Tryggt grepp

Den nya mönster i yttersulan innebär förbättrat grepp, särskilt på våt underlag. En yttersula av sauconys egen XT-900 gummi möjliggör bättre grepp på underlaget utan att öka vikten på denna sko.

Mycket komfort

Upplev den nya innovativa integrerade plösen som har förvandlat ovandelen till ett mästerverk av god andningsförmåga, komfort och flexibilitet. Den nya meshdesignen är skapad för att möta dina behov, och när du väl har testat det kommer du inte kunna föreställa dig en löparsko utan det.

Varför Endorphin Speed 4?

Tre goda anledningar till varför du kommer att älska Speed 4:

– Den något mer förstärkta nylonplattan bevarar flexibiliteten men ger ännu mer driv. Den styva nylonplattan är tryckt integrerad i det responsiva PWRRUN PB-skummet.

– Ökad komfort och hållbarhet med den nya zonkonstruerade meshen i ovandelen. Den perfekta balansen mellan andningsförmåga och robusthet.

– Den nya förbättrade yttersulan med en ny mönstrad struktur ger grepp på underlaget, vilket skiljer sig från andra tempsskor.