Guide 17

ULTIMATIVT STÖD!

Bakom Guide 17:s innovativa och modiga design döljer sig responsiv och stötdämpande fjädring. Skon är utrustad med den nya vältestade Centerpath-teknologin, som guidar dig under löprundan med fokus på komfort och säkerhet.

Den moderna pronationsskon.

Guide 17 är en modern tolkning av den klassiska pronationsskon för löpare med mild överpronation. Vi har lagt kilen åt sidan och ersatt den med skum för ännu bättre stötdämpning. Den nydesignade mellansulan är bredare, vilket ger fantastiskt stöd och en mer dynamisk löparsko.

Stöd utan begränsningar

Mellansulan är tillverkad av energifylligt PWRRUN-skum, och med en drop på 6 mm kommer du att uppleva en stabil avstamp. Runt hälen har mellansulan högre sidor, vilket ger stöd och komfort. Hela mellansulans geometri minskar tillsammans med ovandelen påverkan på din ankel och ger därmed fantastiska förutsättningar för en bra löprunda.

Varför Guide 17?

Tre bra skäl att älska Guide 17:

– Den nydesignade mellansulan ger en lätt, stabil bas och innehåller ingen kile – perfekt för dig som söker mildt stöd

– Den elastiska ovandelen ger dig en fast passform och en välbalanserad löparsko utan att kompromissa med komfort och flexibilitet

– Centerpath-teknologin ger dig stöd, support och säkerhet och hjälper till att sakta ner pronationshastigheten

Dynamisk passform

Passformen är ergonomisk, och det dynamiska samspelt mellan mellansula och ovandel resulterar i en lyxig upplevelse för dina fötter.