KINVARA PRO

ATT GÅ FÖRST I LEDET, KRÄVER MOD

Medaljer och personliga rekord vinner man genom träning, inte i tävling. Utifrån den tankesättet har vi utvecklat Kinvara Pro. En ny superträningssko, designad genom att kombinera våra befintliga vältestade teknologier. Resultatet är en innovativ nyhet som tar din dagliga träning till en helt ny nivå.

PRO KÄNSLA

Säg hej till din nya träningskompis. Med en mellansula i superskum, en framåtdrivande kolfiberplatta och en överdel i det läckraste, luftiga mesh-materialet blir din träning nu ännu roligare.

BEKVÄM TRÄNING

Den specialdesignade överdelen låter din fot röra sig fritt. Vår FORMFIT-konstruktion låser fast foten på ett bekvämt sätt genom att omsluta den både ovanifrån och nedifrån. Överdelen är lätt, flexibel och luftig.

PROGRESSION

Mellansulan är tillverkad genom att kombinera våra två skummateriel. PWRRUN-skummet, som är stabilt och responsivt, utgör ramen och yttersulan, medan den ultralätta och mycket energifyllda PWRRUN PB utgör kärnan i sulan. Den höga mellansulan ger dig enastående komfort.

DIN TRÄNING FÖRTJÄNAR EN KOLPLATTA.

Du kan inte stava till “Progression” utan “Pro”. Därför tycker vi att din träning förtjänar en kolfiberplatta. Den har bevisats ge din träning mer effekt, så varför springa med en kolfiberplatta under tävling, men inte under träning? Den specialdesignade kolfiberplattan i 3/4 längd ger dig den framdrift du behöver.

KINVARA PRO

BYGGD FÖR VARDAGSTRÄNING MED VÅR PRO-FORMULA.