Run Your World: Lidingö

 

Besegra backarna med Saucony på årets TCS Lidingöloppet

Snart är det dags att ta sig an Killingebacken, Bosöbackarna, Grönstabacken, Abborrbacken och slutligen Karins backe. Saucony har alla hjälpmedel för att du ska få en fantastisk resa på Lidingö i slutet av september.

Foto: Peter Holgersson

Spring loppet med Saucony RunYourWorld:Lidingö! Vill du slipa formen de sista veckorna och springa loppet som en del av Sveriges största träningsgrupp för Lidingöloppet? Fram till 18 sept får du inte missa chansen att gå med i Sauconys och Runner’s Worlds nationella träningscommunity, ta del av träningsprogrammet, träningspassen och spring loppet i RYWL:s egen tävlingströja. Du följer på oss på facebook  och instagram  Mer info om RunYourWorld Lidingö hittar du här: https://www.runnersworld.se/artiklar/rywl.htm

Vi hjälper dig att nå din tid! Saucony erbjuder dig timekeeper-armband med kilometertider som hjälper dig att hålla tempot under årets Lidingölopp. Baserat på din önskade måltid (2:15 – 4:15) ser du förväntade mellantider direkt på armen under loppet. Hämta ditt band kostnadsfritt i vår monter på mässan där du även får träffa våra coacher från RYWL som delar med sig av sin erfarenhet och ger dig tips att klara utmaningen.

Låt oss analysera dig! Sauconys 3D-löpanalys Stridelab är på plats igen på årets mässa där tre högteknologiska kameror filmar ditt löpsteg från tre olika vinklar. På så vis kan man analysera hela kroppens rörelsemönster och ge en komplett analys av ditt löpsteg. Du får tips för din träning, teknik och utrustning just för dig. Saucony Stridelab är kostnadsfritt och du hittar det i Stadiums butik på mässan. Drop-in bokning

Spring i skon speciellt framtagen för Lidingöloppet! Missa inte den specialdesignade skon för årets TCS Lidingöloppet – Saucony Kinvara 9. Modellen blev prisbelönt som Editor’s Choice i Runner’s Worlds stora skotest 2018 och är en lätt men väldämpad sko som är din bästa kompis uppför Lidingöbackarna. Du testar den och andra Sauconymodeller i Stadiumbutiken på mässan.

Utrusta dig med Saconyprodukter inför loppet hos Stadium