Vi på Saucony vill önska er varmt välkomna till årets upplaga av Saucony Run Club! Målet med Saucony Run Club är att se till så du som löpare utvecklas och att du får ta del av ett härligt löparcommunity! Vi är redo att hjälpa dig nå dina mål och vi hoppas givetvis att du är med oss!

Målet är att upprätthålla ett löparcommunity för er löpare oavsett vart i landet ni bor, och oavsett vilken nivå ni befinner er på just nu. Vi kommer erbjuda träningsprogram som löper året runt och som är helt kostnadsfria.

För att ta del av träningsprogrammen signar du enkelt upp dig via länken, när du signat upp dig får du en kod skickad till den mail du angivit som sedan ger dig möjlighet att logga in på medlemssidan. Genom medlemssidan får du direkt tillgång till alla träningsprogram som vi laddar upp inför varje träningsvecka.

Huvudcoach: John Kingstedt

Programmet är som tidigare skapat av vår huvudcoach John Kingstedt (aka Jesus)! John är en välmeriterad elitlöpare och en del av Team Saucony Nordics (Sauconys elitteam). Tillsammans med Manne Forssberg driver han även en av Sveriges största podcasts inom löpning, Spring Snyggt Podden. John kommer se till så att du får ut det mesta av din löpning och han kommer även finnas tillgänglig som bollplank under den perioden ni följer träningsprogrammet.

Träningsprogram för alla

Det finns tre olika nivåer/program som i grund och botten följer samma träningsprincip men den stora skillnaden är hur mycket tid du vill lägga på träningen varje vecka. Har du stora ambitioner och en del tid till övers kanske du vill följa grupp 3 med 5-6 pass i veckan, men saknar du tiden kanske du hellre väljer att följa grupp 2 med 4-5 pass i veckan eller grupp 1 med 3-4 pass i veckan. It’s up to you!

Alla program är gjorda för att ge dig som löpare de bästa förutsättningarna för att prestera ditt bästa på 10km upp till marathon distansen.

Är du inte helt i form?

Vi ha ett komma-igång program på 8 veckor som är perfekt för att kick starta löpningen! Du kan sedan ansluta till de andra programmen när du känner dig redo.

Sociala medier

Se till så du följer oss på sociala medier! Det är här vi uppdaterar dig med den senaste informationen och du kommer även kunna ta del av informativa filmer där John förklarar kommande träningspass.

Vi finns på Facebook, Instagram och Strava! Sök på Saucony Run Club.

Psst! Glöm inte att ladda upp dina träningsbilder på Instagram – tagga @sauconyrunclub