Vi på Saucony vill önska er varmt välkomna till Saucony Run Club! Målet med SRC är att du som löpare utvecklas och får ta del av ett härligt löparcommunity. Vi kommer hjälpa dig att nå dina mål och hoppas givetvis att du är med oss!

Saucony run club events

Ett löparcommunity för löpare oavsett vart i landet man bor eller vilken nivå man befinner sig på.

SRC kommer arrangera events runt om i landet under året där alla är välkommna att delta. Under dessa tillställningar vill vi ger er möjligheten att bekanta er ännu mer med Saucony och våra produkter.

Följ oss på Sociala Medier för att bäst ha koll på när och vart vi möts.
Hoppas vi ses!

Vi erbjuder kostnadsfria träningsprogram som löper året runt.

För att ta del av träningsprogrammen signar du enkelt upp dig via länken, när du anmält dig får du en kod skickad till den mail du angivit som sedan ger dig möjlighet att logga in på medlemssidan. Genom medlemssidan får du direkt tillgång till träningsprogram som vi laddar upp löpande varje träningsvecka.

På medlemssidan kommer vi även dela matnyttig info om löpning i form av videos med tips och råd, samt våra nya heta produkter.

Lidingöloppet Sommar träning

27/8 Långpass ca 100 min på första delen av LL30 km
3/9 Testlopp sista 22 km på LL30 km
4/9 Kvalitetspass under ledning av John Kingstedt

Träningen startar alltid på söndagar kl 10:00 ute vid Lidingövallen och delar in oss i olika fartgrupper innan vi kör igång.

Vi har omklädningsrum för ombyte och förvaring. Det finns tillgång till toalett samt vätskepåfyllnad i anslutning vid Lidingövallen.
Träningen är gratis och ingen anmälan behövs.

Träningsprogram för alla

Det finns tre olika nivåer av program som i grund och botten följer samma träningsprincip men den stora skillnaden är hur mycket tid du vill lägga på träningen varje vecka. Har du stora ambitioner kanske du vill följa grupp 3 med 5-6 pass i veckan, men saknar du tiden kanske du hellre väljer att följa grupp 2 med 4-5 pass i veckan eller grupp 1 med 3-4 pass i veckan. It’s up to you!

Alla program är gjorda för att ge dig som löpare de bästa förutsättningarna för att prestera ditt bästa på 10km upp till marathondistansen.

Vi har dessutom ett åtta veckors kom-i-gång träningsprogram för er som är helt nya med löpningen.

Sociala medier

Se till så du följer oss på sociala medier! Det är där vi delar information om SRC och där du kan ställa frågor till oss.

Vi finns på Facebook, Instagram och Strava! Sök på Saucony Sverige och Saucony Run Club.