Vi på Saucony vill önska er välkomna till Saucony Run Club! Nu tar vi nya tag om vårt löparcommunity och satsar ännu mer inför 2021. We Who Run Club blir Saucony Run Club! Vi är redo och hoppas givetvis att ni är med oss.

Det har varit ett minst sagt märkligt år. Därför är det extra viktigt för oss på Saucony att ge er löpare motivation och inspiration för att komma ut i löpspåret, oavsett om man tränar inför ett lopp eller om man helt enkelt bara vill springa för att det är kul (eller både och givetvis!). Målet är att fortsätta upprätthålla ett löparcommunity för er löpare oavsett vart i landet ni bor, och på vilken nivå ni befinner er på. Saucony Run Club är ett löparcommunity för alla! Vi kommer erbjuda träningsprogram som löper året runt och precis som tidigare år, är helt kostnadsfria.

Årets program är skapat av vår nya huvudtränare John Kingstedt (aka Jesus)! John är elitlöpare och en del av Team Saucony Nordics och han driver en av Sveriges största podcasts inom löpning – Spring Snyggt Podden. John kommer se till så att ni får ut det mesta av er löpning.

För att ta del av träningsprogrammet signar du enkelt upp dig via länken, när du signat upp dig får du en kod skickad till den mail du angivit och som ger dig möjlighet att logga in på medlemssidan. Genom medlemssidan får du direkt tillgång till träningsprogrammet som vi laddar upp inför varje träningsvecka.

Sommarens Gruppträning söndag 12 sept

Vi samlas ombytta och klara Ursviks Idrottsplats. Som vanligt är samlingen kl 10. Här finns även möjlighet att förvara värdesaker. Intervaller står på schemat 4-6 x 1600m med fartökningar.

Dessa träningspass kommer främst fokusera på att förbereda dig inför Lidingöloppet samt hel- och halvmaraton. John står givetvis bakom dessa passen och våra coacher kommer vara på plats på träningspassen under sommaren!

Extra kul för denna sommaren är att vi kommer arrangera träningspassen på lite olika platser runt omkring i Stockholm! Nedan hittar ni datum samt plats för de fysiska träningspassen, platserna är preliminära och kan ändras. Oavsett plats så kör vi igång som vanligt på söndagar kl 10:00. Mer detaljerad information kommer men se till så du är anmäld till Saucony Run Club så du inte missar infon kring de fysiska träningspassen!

12 sept Ursvik
19 sept Lidingövallen IP

Givetvis följer vi de rekommendationer som råder för att ge er en så säker träning som möjligt!

Finns 3 olika grupper/program som i grund och botten följer samma typ av träning men den stora skillnaden är hur mycket tid du vill lägga på träningen varje vecka. Har du stora ambitioner och en del tid till övers kanske du vill följa grupp 3 med 5-6 pass i veckan, men saknar du tiden kanske du hellre väljer att följa grupp 2 med 4-5 pass i veckan. It’s up to you!

Vi rekommenderar även att du följer @SauconyRunClub på Instagram och Facebook. Det är på våra sociala medier som vi kan inspirera och motivera er! Vi kommer även via våra sociala medier att uppdatera dig med matnyttig information kring Saucony Run Club och träningspassen.

Glöm heller inte att ladda upp dina träningsbilder på Instagram, tagga @SauconyRunClub och använd hashtag #sauconyrunclub så delar vi gärna dina bilder!