Vi på Saucony vill önska er välkomna till Saucony Run Club! Vårt löparcommunity och satsar ännu mer inför 2022. Vi är redo och hoppas givetvis att ni är med oss.

Det är extra viktigt för oss på Saucony att ge er löpare motivation och inspiration för att komma ut i löpspåret, oavsett om man tränar inför ett lopp eller om man helt enkelt bara vill springa för att det är kul (eller både och givetvis!). Målet är att fortsätta upprätthålla ett löparcommunity för er löpare oavsett vart i landet ni bor, och på vilken nivå ni befinner er på. Saucony Run Club är ett löparcommunity för alla! Vi kommer erbjuda träningsprogram som löper året runt och precis som tidigare år, är helt kostnadsfria.

Årets program är skapat av vår huvudtränare John Kingstedt (aka Jesus)! John är elitlöpare och en del av Team Saucony Nordics och han driver en av Sveriges största podcasts inom löpning – Spring Snyggt Podden. John kommer se till så att ni får ut det mesta av er löpning.

För att ta del av träningsprogrammet signar du enkelt upp dig via länken, när du signat upp dig får du en kod skickad till den mail du angivit och som ger dig möjlighet att logga in på medlemssidan. Genom medlemssidan får du direkt tillgång till träningsprogrammet som vi laddar upp inför varje träningsvecka.

Finns 3 olika grupper/program som i grund och botten följer samma typ av träning men den stora skillnaden är hur mycket tid du vill lägga på träningen varje vecka. Har du stora ambitioner och en del tid till övers kanske du vill följa grupp 3 med 5-6 pass i veckan, men saknar du tiden kanske du hellre väljer att följa grupp 2 med 4-5 pass i veckan. It’s up to you!

Kom Igång Program

Vill du komma igång med löpning?

Det program som vi har valt att kalla kom-igång-programmet är för er som är nybörjare till löpning. Både genom att bygga en aerob bas men också för att stärka kroppens ligament och muskler så att man efter åtta veckor kan ansluta till de veckomässiga program.

Vi rekommenderar även att du följer @SauconyRunClub på Instagram och Facebook. Det är på våra sociala medier som vi kan inspirera och motivera er! John delar hans tankar genom video om veckans tränings och viktiga träningspass. Vi kommer via våra sociala medier att uppdatera dig med matnyttig information och tips kring Saucony Run Club.

Glöm heller inte att ladda upp dina träningsbilder på Instagram, tagga @SauconyRunClub och använd hashtag #sauconyrunclub så delar vi gärna dina bilder!