We Who Run Club

.

SOMMARENS LÖPTRÄNING!

Äntligen är sommaren här! Under våren har upp emot 1 500 löpare deltagit i WeWhoRun Club, och vi är peppade att dra igång igen med sommarens löpträning där det är full fokus mot Lidingöloppet!

I mitten på juni kickar vi gång WeWhoRun Club Lidingö. Träningsgruppen är öppen för alla, du behöver inte ens ha Lidingöloppet som mål för att hänga med. Oavsett ambition och nivå önskar vi dig välkommen till WeWhoRun Club, sommarens träningsgrupp! Runner’s Worlds chefredaktör Anders Szalkai står för träningsprogrammet och befinner du dig inte på plats kan du enkelt ta del av träningsprogrammet som skickas ut via mail varje vecka.

Det bästa av allt är att det är helt GRATIS att delta och du anmäler dig enkelt HÄR. Oavsett om du endast tar del av träningsprogrammet via mail eller är på plats på de fysiska passen är vi jätteglada för att just du väljer att gå med i vårt härliga community. Målet med programmet är att erbjuda dig exklusiv löpträning där du blir peppad med inspiration, får chans att förbättra din löpteknik samt tips på hur du kan prestera på topp i löpspåret.

VAR? Lidingövallen på Lidingö
NÄR? Med start 16 juni träffas vi kl 10:00 varje söndag, med undantag för ett uppehåll under några söndagar i juli.
ANMÄLAN till WeWhoRun Club: WeWhoRun Club: Lidingö

ANMÄLAN till TCS Lidingöloppet: TCS Lidingöloppet

Träningsprogrammet
Alla som hänger med i WeWhoRun Club Lidingö får chansen att hänga med på det Lidingöloppsinriktade programmet på 14 veckor som drar igång 16 juni. Det är Runner´s Worlds chefredaktör Anders Szalkai som komponerat programmen. Inför varje träningsvecka får alla medlemmar i WeWhoRun Club ett träningsmail med uppslag på veckans träning. Du väljer själv om du vill testa enskilda pass eller om du vill följa träningsprogrammets plan till fullo. En överblick över hela träningsperioden kommer finnas i ett enklare dokument, så man vet hur grunderna i programmet ser ut.

Träningsträffar
Alla i WeWhoRun Club Lidingö som har möjlighet att ta sig till Stockholm och till Lidingö erbjuds gemensam coach-ledd träning i olika fartgrupper. Ingen föranmälan till de fysiska passen på söndagar krävs.
Varje söndag, med start den 16 juni, träffas gruppen på Lidingövallen där man kan byta om och förvara en väska under passet. Träningsstart är klockan 10.00 varje söndag med undantag för några söndagar i juli då det är sommaruppehåll på den gemensamma träningen. Träningen kommer variera men kommer både bestå av långpass på den härliga Lidingöloppsbanan, såväl som utvecklande fartpass. Vid alla pass finns fartgrupper som täcker in löpare med kapacitet från runt 35 minuter upp till strax över 70 minuter på 10 km.

Träningspepp i WeWhoRun Club´s sociala kanaler
Följ oss på @WeWhoRunCLub och dela dina bilder under hashtag #WeWhoRunClub. Vi finns även på Facebook WeWhoRunClub.

VI SES I SOMMAR!