WeWhoRun Club

.

Här får du allt som du behöver veta kring årets community

 

Få allt från pepp och träningsprogram – helt gratis!

Efter fjolårets succé med Run Your World Lidingö kommer vi med en ny upplaga som du absolut inte får missa. Årets community går under namnet WeWhoRun Club och ska peppa dig under löpåret 2019! Saucony vill genom detta community inspirera och motivera löpare runt om i landet, oavsett ambition och nivå. Som tidigare år är syftet med WeWhoRun Club att kunna ta sig i mål på olika lopp och ha kul längs vägen. Under 2019 kommer fokus ligga på vårens KfS Kungsholmen Runt samt återigen höstens upplaga av TCS Lidingöloppet.

Att bli medlem i våran community är kostnadsfritt och du signar enkelt upp dig via länken här.

Vi drar igång WeWhoRun Club med ett 11 veckors träningsprogram som tar dig hela vägen fram till starten på KfS Kungshomen Runt. Målet med programmet är att erbjuda dig exklusiv löparträning där du blir peppad med inspiration, får chans att förbättra din löparteknik samt tips på hur du kan prestera på topp i löpspåret. Träningsprogrammet för Kungsholmen Runt är framtaget av Lorenzo Nesi, svensk landslagsledare och meriterad löpcoach.

Kickoff för årets upplagan av We Who Run Club blir kvällen den 20 februari. Då får deltagarna möjlighet att träffa Saucony och flera av de coacherna som ska leda deltagarna hela vägen fram till loppet under ett inspirerande seminarium på GIH, Gymnastik och Idrottshögskolan vid Stockholms Stadium.

Veckan där på kommer vi varje onsdag håller vi i en löparträning vid Rålambshovsparken på Kungsholmen, där WeWhoRun coacher kommer vara på plats för att ge dig de bästa tipsen.

Tränings tillfällarna vid Rålambshovsparken varje onsdag med start 18:30

Feb: 27e

Mar: 6e / 13e /  20e / 27e

Apr: 3e /10e / 17e /24e

Maj 1

Du att förvara värdesaker och Ombytteskläder innan 18:15 vid Sky Hotel

Se till att gå med i vår grupp på Facebook: WeWhoRun Club som hålla dig uppdaterat med allt som händer. På Instagram samlar vi våra träningsbilder under @wewhorunclub och under hashtaggen #wewhorunclub. Du kommer även hitta all information på Kungsholmen Runts Facebook, Instagram och hemsida.

Den fysiska träningen är varje onsdag, där samling sker vid Rålambshovsparken kl. 18:30. Ingen föranmälan till onsdagens pass krävs.

 

Anmälan till: WeWhoRun Club: Kungsholmen 

Anmälan till: Kungsholmen Runt