WE WHO RUN
CLUB
LIDINGÖ

 

ANMÄLA DIG HÄR 

TRÄNINGSPROGRAMMET

Nu drar vi igång We Who Run Club sommarträningen. Alla kan vara med oavsett målsättning och oavsett var man befinner sig.

Planerar du just nu att springa Lidingöloppet i höst eller vill du helt enkelt har motivation och hjälpa att komma i bra form?

Då har du definitivt kommit rätt! Inför Lidingöloppet anordnar Saucony We Who Run Club ett skräddarsytt träningsprogram för din nivå

Med start av den digitala program 22 juni alla är välkomna att hänga med på.

Träningsprogrammet är framtaget av runnersworld chefredaktör Anders Szalkai, tidigare elit-löpare och meriterad löpcoach, och tillsammans med We Who Run Club kommer han träna dig i form under sommaren. Inför varje träningsvecka får alla medlemmar ett träningsmail med tydligt upplägg på veckans träning.

Du väljer själv om du vill testa enskilda pass eller om du vill följa träningsprogrammet till punkt o prickar.

Programmet är skapat för att ge dig inspiration och tips på hur du kan nå dina träningsmål oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi har ett träningsprogram för alla nivåer. Att bli medlem i Saucony We Who Run Clubn är kostnadsfritt!

SÖNDAGSTRÄNING

Utöver träningsprogrammet, som vem som helst kan följa var som helst, erbjuds också sex träningsträffar. De genomförs på söndagar och är förstås anpassade efter de restriktioner som råder.

Första träffen är planerat in söndagen 16 augusti på Lidingö i Stockholm, med samling i anslutning till Lidingövallen kl 10.00. I stort kommer träningsträffarna bestå av mindre grupper. Vi följer också myndigheternas restriktioner och tränar tillsammans på ett ansvarsfullt sätt.

Mer information om hur vi kommer att genomföra träningsträffar kommer under början av augusti. Är läget då sådant att vi inte kan genomföra detta som planerat, kommer sommarens upplägg att i stället vara helt digitalt. Vi håller er uppdaterat om läget.

MER INFORMATION OCH INSPIRATION

Här finns mycket träningspepp att hämta. dels via Sauconys ambassadörer och dels genom olika tävlingar där alla deltagare kan vara med.

Följ WeWhoRunClub på Instagram för att ta del av daglig inspiration, vi samlar även era träningsbilder så glöm inte hashtagga #wewhorunclub

För mer detaljerad information och kontinuerliga uppdateringar gällande upplägg och mötesplatser – följ gärna WeWhoRunClub och Runnersworld Svergie på Facebook och Instagram.

We Who Run Club Instagram 

We Who Run Club Facebook

ANMÄL DIG TILL WE WHO RUN CLUB I SOMMAR!