WeWhoRun Club

 

FÅ ALLT FRÅN PEPP TILL TRÄNINGSPROGRAM

HELT GRATIS!

Efter fjolårets succé med Run Your World Lidingö kommer vi med en ny upplaga som du absolut inte får missa. Årets community går under namnet WeWhoRun Club och ska peppa dig under löpåret 2019! Saucony vill genom detta community inspirera och motivera löpare runt om i landet, oavsett ambition och nivå. Som tidigare år är syftet med WeWhoRun Club att kunna ta sig i mål på olika lopp och ha kul längs vägen. Under 2019 kommer fokus ligga på vårens KfS Kungsholmen Runt samt återigen höstens upplaga av TCS Lidingöloppet.

Att bli medlem i årets community är kostnadsfritt och du signar enkelt upp dig via HÄR. Oavsett om du endast tar del av träningsprogrammen via mail eller är på plats på de fysiska passen är vi jätteglada för att just du väljer att gå med i vårt härliga community.

Vi drar igång WeWhoRun Club med ett 11 veckors träningsprogram som tar dig hela vägen fram till starten på KfS Kungshomen Runt. Målet med programmet är att erbjuda dig exklusiv löpträning där du blir peppad med inspiration, får chans att förbättra din löpteknik samt tips på hur du kan prestera på topp i löpspåret. Träningsprogrammet för KfS Kungsholmen Runt är framtaget av Lorenzo Nesi, svensk landslagsledare och meriterad löpcoach.

NÄR SES VI?

Kickoff för årets upplaga av WeWhoRun Club blir kvällen 20 februari. Då får deltagarna möjlighet att träffa Saucony och flera av de coacherna som ska leda deltagarna hela vägen fram till loppet under ett inspirerande seminarium på GIH, Gymnastik och Idrottshögskolan vid Stockholms Stadium.

27 februari och 10 onsdagar framöver hålls löpträningen vid Rålambshovsparken på Kungsholmen där WeWhoRun coacher kommer vara på plats för att hålla i passen och utmana dig på bästa sätt.

WeWhoRun Club @ Rålambshovsparken varje onsdag med start 18:30

Behöver du byta om eller förvara värdesaker under träningspasset är du välkommen till Sky Hotel Apartments innan 18:15, hotellet ligger i anslutning till Rålambhovsparken.

För att inte missa information uppmanar vi alla att gå med i vår Facebook grupp WeWhoRun Club. Här skapar vi event inför varje pass så du enkelt kan planera in det i din kalender samt bjuda in dina vänner och bekanta. Bilder samlar vi enkelt och smidigt på vår Instagram  @wewhorunclub och under hashtaggen #wewhorunclub. Dela gärna dina bilder, oavsett om det är under löpträningarna eller om det är pass du kör vid andra tillfällen!

Ingen föranmälan till de fysiska passen på onsdagar krävs, och glöm inte att det är helt kostnadsfritt. För er som tar del av träningspassen via mail – anmäl er så vi har tillgång till era mailadresser. Nu kör vi!

Anmälan till WeWhoRun Club: WeWhoRun Club: Kungsholmen 

Anmälan till KfS Kungsholmen Runt: KfS Kungsholmen Runt

Hoppas vi ses!